Nagrada za čitateljke: Online kursevi engleskog jezika povodom 8. marta

Povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbedile smo besplatne online kurseve engleskog jezika za naše čitateljke! 🙂

BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža lepu priliku svim damama koje žele da usavrše znanje engleskog jezika, kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želiš da dobiješ jedan od ponuđenih besplatnih kurseva, potrebno je da na liliputanke@gmail.com pošalješ mejl sa naslovom ,,Besplatan kurs 8. mart”, u kom ćeš napisati svoje ime i prezime i razlog zbog kog bi volela da učiš engleski na ovaj način. Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

Ukoliko budeš jedna od dobitnica, dobijaš poklon-kod kojim ostvaruješ pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod uneseš u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićeš na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemokoliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *